DIPLOMA OP ZAK!

Hee lieve lezers,

Woensdag 13 juni was ‘de dag van de waarheid’….

Donderdag 14 juni:

Na dagen aftellen weet ik sinds gisteren eindelijk dat ik geslaagd ben.

Ik was stik nerveus. Voor mijn gevoel ben ik door mijn hersenletsel een stuk onzekerder over veel dingen. Vandaar dat ik het zo spannend vond, hoewel ik stiekem niet dacht dat ik gebeld zou worden. Door mijn hersenletsel kan ik niet zo goed met spanning en zenuwen omgaan. Ik word daar heel onrustig van, en dat is niet fijn. Hoe graag ik ook rustig wil worden en dat probeer op zo’n moment lukt met dat niet altijd. Ik ga dan veel trillen en krijg vaak ook hartkloppingen overal. Het is wel lastig. Het liefst had ik school gebeld van te voren om te vragen of ze mij sowieso zouden kunnen bellen. Maar achteraf ben ik best trots op mezelf dat ik net als alle anderen trouw heb zitten afwachten.

Daarnaast was het ook gewoon mijn angst om nóg een jaar op het Newman te moeten zitten. Dus deels was het eigenlijk spanning dat ik zou blijven zitten. Van 16.00 tot 17.00 zitten trillen, maar ik kan eindelijk zeggen nu dat ik; GESLAAGD ben!

Wat een verlossing. Ik ben heel blij.  Mijn eindcijfers zijn als volgt: één zes, vijf zevens, één acht en één negen.

Gisteren, 3 juli, heb ik de diploma uitreiking gehad en heb nu mijn officiële diploma! Heel fijn 🙂

In eerste instantie was ik echt heel erg blij dat ik eindelijk weg ga van het Newman. Toch heb ik gisteren gemerkt dat ik sommige leraren wel heel erg ga missen. Het was een mooie afsluiting!

Op naar een nieuwe start op het MBO en eindelijk een opleiding waar ik zelf geïnteresseerd in ben. Ik ga op het Kellebeek College in Roosendaal de opleiding tot apothekersassistente volgen!

Nu eerst genieten van mijn vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: