Blog

Controle

Ik mis (gevoelsmatig sinds mijn NAH) controle over mijn leven, mijn lichaam, mijn hoofd. Over gevoelens en emoties (en regulatie daarvan). Ik had het gevoel dat ik een buitenbeentje was. Ook had ik ook geen controle over het lopen, mijn hand, mijn vermoeidheid (wat enorm energie vreet, letterlijk en figuurlijk)… Mijn cognitieve klachten (prikkelverwerking, concentratie,Meer lezen over “Controle”

Dromen zijn er om waar te maken

hteraf).
Ik heb het dus gedaan met een verrassend maar vooral mega positief resultaat.
Mijn bericht is zo vaak gedeeld en ik heb echt ontzettend veel reacties ontvangen op mijn bericht over het behalen van mijn diploma en mijn zoektocht naar een baan. Zo zijn er velen die mij willen helpen.
Ik ging zowat viral, wat ik echt niet aan had zien komen. Ik kreeg weer wat meer vertrouwen hierdoor.
Wat leverde dit op? Ik vertel het je in deze blog!

GESLAAGD?!

Wat een gek (school)jaar was dit.Eigenlijk besloot ik 1,5 jaar geleden om tóch langer over de opleiding te gaan doen. Puur wegens mijn energie en alles wat het me kost.En eigenlijk stond dit vanaf mijn aanmelding op school al vast, in mijn aangepaste onderwijs overeenkomst. Rond november/december 2020 besloot ik in alle hectiek dat ikMeer lezen over “GESLAAGD?!”

HEY, HET IS OKAY! ❤️

Hey lieve lezers, Dit keer wil ik iets met jullie delen en er open over durven zijn, maar ondertussen vind ik dit rete spannend.

EINDELIJK, VAKANTIE!

Hè hè, eindelijk vakantie! En ik moet zeggen; wat heb ik er lang naar uit gekeken zeg.

QUARANTAINE, WAT DAN?!

Al een lange poos worden we verzocht om thuis te blijven, thuis te werken, sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden, niet naar school te gaan, etc. Lastig, voor iedereen.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.