Uitgelicht

Dit is een feestje waard… :)

Whaaa… op het moment van schrijven kan ik bijna niet beseffen dat het echt zo is; mijn blog bestaat bijna 5 jaar! En wat een jaren. In het begin toch nog behoorlijk onzeker over mezelf, over mijn kunnen. Ga ik het volhouden? Ik moet mezelf ook bewust zijn van dat ik mogelijk kritiek kan krijgen. Kan ik daar mee omgaan? En kan ik mezelf dan een houding geven? Kan ik er boven staan en het negeren?

Meer lezen over “Dit is een feestje waard… :)”

šŸ’­Kun je het zien?šŸ’­

T’ja, wat zal ik er van zeggen. “Kun je het zien?”, die vraag dwaalt regelmatig door mijn hoofd, en soms spreek ik die ook wel uit. Het is namelijk echt vervelend om uitgelachen te worden of voortdurend aangestaard te worden om hoe je loopt. Ik zou willen dat ik ‘goed/normaal’ kon lopen. Daar kan ik lang over doorgaan, maar heel kort gezegd; dat gaat gewoon niet. Toen ik klein was vond ik dat het ergst aan mijn NAH, omdat dat er destijds voor mijn gevoel veel meer toe deed. Nu eigenlijk een stuk minder.

Meer lezen over “šŸ’­Kun je het zien?šŸ’­”

De uitslag is binnen…šŸ˜³

6 september, de uiterlijke besluitdatum van het UWV.
Maar ik wist al dat het langer zou gaan duren. Frustrerend, wetende dat ik 2 weken later op vakantie ben. Niet wetende of ik het vĆ³Ć³r mijn vakantie nog zou weten… en ook niet wetende wat ik kan verwachten betreffende de uitslag. Wat nou als ik op vakantie ben en ik word gebeld? Of mijn ouders ontvangen thuis post voor mij van het UWV (met mogelijk het besluit erin)? Van te voren had ik al voorgenomen, dat wat er ook uitkomt en wanneer dan ook, dit mijn vakantie niet mag beĆÆnvloeden.

Meer lezen over “De uitslag is binnen…šŸ˜³”

In een flits zag ik mijn leven voorbijkomen. Mijn BDE.

;

Hoe een bijna-doodervaring je leven beĆÆnvloedtā€¦

Trigger warning;
Mocht je ooit een bijna-doodervaring, een psychose of een ander traumatische gebeurtenis gehad/meegemaakt hebben en triggert jou (of je bent gevoelig voor) een verhaal hierover, lees dit dan aub niet verder!

Meer lezen over “In een flits zag ik mijn leven voorbijkomen. Mijn BDE.”