UPDATE

Hee lieve lezers,

Ik ben weer terug van weggeweest en heb weer een nieuwe blog-update voor jullie!

Al een tijdje heb ik niets meer gepost. Dat vind ik heel jammer, maar het heeft een reden;

Ik heb een drukke schoolperiode achter de rug. Ik had in een korte tijd veel toetsen en moest veel doen qua opdrachten;

Daarnaast heb ik 2 dagen voordat ik (eindelijk) herfstvakantie had mijn enkel gebroken van mijn goede sterke voet. Hierdoor lag ik er tijdelijk even uit en had ik veel pijn. 

Ik ben 18 geworden en heb dat gevierd met vrienden en familie.

Kortom; ik had het druk, maar ben blij nu eindelijk weer een nieuwe update te publiceren omdat ik dit leuk vind om te doen en het me ontspanning geeft, want dat is belangrijk, niet? 🙂

Wat ik allereerst heel leuk vind om met jullie te delen is dat de Breinlijn in de lucht is!

Ik heb als ervaringsdeskundige gesproken op de kick-off hiervan. Ik vond het best spannend maar het was super tof, en ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik ben een “Breinheld” 😉

Voor degene die niet weten wat de Breinlijn is: de Breinlijn is een gratis hulpdienst, gemaakt voor mensen met hersenletsel en mantelzorgers en zorgverleners die ondersteuning, informatie of verwijzers zoeken. Hieronder de link:

www.breinlijn.nl  

Ik ben samen met een groep (o.a. met lotgenoten en therapeuten) bezig met het opzetten van een NAH-café in Breda! Dat vind ik echt belangrijk en goed dat er ook een in Breda komt. Ik vind het ook super leuk om te doen! 

Daarnaast heb ik dus mijn enkel gebroken. Het is een raar verhaal maar het gebeurde bij het afstappen van mijn fiets op school. Ik zit nu in het gips en hoop dat ik er binnenkort uit mag en dat alles weer goed is.

Ik heb veel, heel veel toetsen gehad. In totaal heb ik nu 13 cijfers terug en sta gemiddeld voor al deze punten een 9.

Dat is fijn en geeft me energie, maar ondertussen kost het echt heel veel energie. Omdat ik zo gemotiveerd ben gaat het goed, daar ben ik blij mee. Ik heb erg moeite heb met het verwerken van informatie, en zeker als het om veel stof gaat. Concentreren vind ik ook lastig, de ene keer gaat het beter dan de andere keer. Docenten helpen me hierbij.

Afgelopen zondag ben ik 18 geworden. Dit heb ik gevierd met familie en vrienden. Het was een bijzondere dag. 

Ik heb een super leuke verjaardag gehad, en ben iedereen heel dankbaar voor de leuke dag!

Wat ik vooral ga meenemen in mijn leven is dat ik minder onzeker moet zijn over de dingen die ik doe. Dat is op mijn verjaardag bevestigt door meerdere doordat ik zelf op eigen kracht een woordje heb gedaan en ik hier positieve en lieve reacties op kreeg.

Dit was een wat kortere update, maar hoop dat jullie hierdoor weer op de hoogte zijn.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Liefs Marjolein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: