Spreken op het symposium voor de Brain Awareness Week…

met als thema transitie.

Wat was dit ontzettend gaaf. Ik heb zo ongelofelijk genoten, en voelde me zo vereerd dat ik hiervoor mocht gaan spreken. Spannend natuurlijk, maar het voelde zo goed en fijn. Ondanks dat het me enorm veel energie, tijd en voorbereiding gekost heeft, heeft het mij zo veel energie gegeven. En dit keer nog meer dan mijn voorgaande momenten als gastspreker. Gisteren voelde ik me euforisch!

Transitie, dat is dus echt iets waar je totaal niet bij stil staat als je net je NAH opgelopen hebt.
Je komt er later pas achter dat je met transitie(fases) te maken krijgt door je NAH.
En zo heb ik genoeg transitie fases gehad in mijn leven, waar ik dan ook over verteld heb.

Een stukje van mijn presentatie gisteren 🙂

De bewustwording hiervan, maar ook van de onzichtbare gevolgen is voor de buitenwereld zo belangrijk. En het écht begrijpen kan (als je zelf geen NAH hebt) natuurlijk niet, maar het proberen te begrijpen kan al heel veel schelen. De buitenwereld moet zich ook bewust worden dat voor mij en anderen met NAH heel veel dingen niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben na mijn presentatie door velen aangesproken en dat heeft mij heel erg goed gedaan. Het liefst beleef ik dat moment (dat ik voor een grote zaal met 150 man stond) wel een miljoen keer opnieuw. Zo waardevol, en voor mijn zo’n enorme houvast om mijn NAH om te zetten in kracht en inspiratie voor de buitenwereld. Om dat te blijven doen!

Ook ben ik wegens deze week geïnterviewd. Wil je het artikel lezen? Klik dan hier.

6 gedachten over “Spreken op het symposium voor de Brain Awareness Week…

 1. Lieve Marjolein,
  Zo ontzettend trots op jou! Je hebt er keihard voor gewerkt en als ik zie waar jij nu staat en wat je al hebt bereikt dan kan ik alleen maar een diepe buiging maken! Respect lieve schat! En nu ben je zo goed bezig om NAH meer bekendheid te geven, zodat er meer begrip komt. Een echte ambassadeur voor NAH. Waarmee je anderen helpt maar ook voor jezelf om het beter te verwerken zodat je het steeds beter een plekje kunt geven. Je bent een powervrouw! ❤️😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel lieve mama❤️
   Mede dankzij jullie ben ik zo ver gekomen en sta in waar ik nu sta, vergeet dat niet hè!❤️ ik ben ook super trots op jullie!✨
   Love you!😘

   Like

 2. Lieve Marjolein,

  Wat kan je trots zijn op jezelf.
  Een voorbeeld voor veel mensen wat een doorzettingsvermogen en kracht heb je.
  Een betere ambassadeur voor NAH kan ik me niet bedenken.
  💪💪💪💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Marjolein, helemaal onder de indruk. Wat goed van je. Je bent een geweldige ambassadeur NAH. Ben blij en trots een collega en buurvrouw (patiëntenregistratie) te zijn van zo’n sterke powervrouw.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: