Dit is een feestje waard… :)

Whaaa… op het moment van schrijven kan ik bijna niet beseffen dat het echt zo is; mijn blog bestaat bijna 5 jaar! En wat een jaren. In het begin toch nog behoorlijk onzeker over mezelf, over mijn kunnen. Ga ik het volhouden? Ik moet mezelf ook bewust zijn van dat ik mogelijk kritiek kan krijgen. Kan ik daar mee omgaan? En kan ik mezelf dan een houding geven? Kan ik er boven staan en het negeren?

In de loop der jaren is het onzekere meisje, Marjolein, gegroeid naar een jongvolwassen vrouw, wie in staat is om haar stem te laten horen. Dat is eigenlijk best wel gek als ik het zo lees, maar toch is het echt zo. Door mijn verhalen te delen, mijn ervaringen en mijn onzichtbare gevolgen, is mijn leven naar mijn idee ontzettend veranderd. Ik kan toch ook wel zeggen dat ik (mogelijk door bloggen) mijn NAH steeds beter een plek kan geven en minder aan het vergelijken ben met wie ik was vóórdat ik mijn NAH opliep. Door mijn blog is mijn netwerk ook uitgebreid en kan ik steeds meer betekenen op het gebied van scholingen/voorlichting. De waardering die ik hiervan krijg is goud waard. En om te horen dat het van zo’n grote waarde is dat ik alles deel, dat is zo fijn en daar ben ik iedereen heel erg dankbaar voor! De laatste keer dat ik voor een grote groep stond maakte me euforisch, en dat heb ik nog nooit in mijn leven gehad. Dat was een magisch moment voor mij.
Ik ben gegroeid, maar ik blijf groeien, en dat is een heel fijn gevoel.

Mede door dit alles is mijn zelfvertrouwen dus enorm gegroeid. Ik durf mijn mannetje te staan, en ik doe dat ook echt wanneer ik merk dat dat nodig is. Ik kan nog lang doorgaan met delen wat dit mij allemaal opgeleverd heeft, maar dan ben ik nog wel even bezig met schrijven 😉

Om te vieren dat mijn blog op 30 mei dus gewoon al 5(!) jaar bestaat heb ik een leuke winactie 🙂
Via Instagram (klik hier) kun je deelnemen aan deze actie. Ik verloot een Tony Chocolonely pakket.
Op 30 mei maak ik de winnaar bekend…

1685466000

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Bekendmaking winnaar winactie

Ik wil jullie als lezers/volgers/abonnees enorm bedanken voor alle steun, support & betrokkenheid.

Niet gedacht dat ik in 5 jaar tijd zo zou groeien.
Het betekent dus ontzettend veel voor mij, ik blijf hiermee doorgaan omdat het me zo veel oplevert en dat dus mede dankzij jullie!
Op naar de 10 jaar 🙂

Liefs, Lein!

4 gedachten over “Dit is een feestje waard… :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: